Faszerowane piersi kurczaka w bekonie.

Faszerowane piersi kurczaka w bekonie.

Faszerowane piersi kurczaka w bekonie.

Przepis na : obiad

Na temat roladek z piersi kurczaka faszerowanych pieczarkami z cebulką i zawiniętych w bekon bądź boczek nie będę się rozpisywać. Dlaczego? Ponieważ mogę pisać i pisać jak są smaczne i nachodzi mnie na nie ochota. A dopiero wczoraj jadłam je na obiad. Składniki: 450g piersi z kurczaka ( trzy piersi - sześć kotletów) cienkie plastry bekonu lub boczku, cebula, 350g pieczarek, sól, pieprz. Przygotowanie : Piersi umyć, przekroić wzdłuż i rozbić. Lekko osolić i popieprzyć - uważać z solą, ponieważ bekon może być słon... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu W kuchni u Moniki

Autor

weronikka1

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pierś, piersi, boczek, pieczarki, kurczak, pierś kurczaka, pierś z kurczaka, obiad, ziemniaki, roladki, ziemniak, piersi z kurczaka faszerowane, kotlet, kotlety, kurczak z pieczarkami, ziemniaki w mundurkach, pieczone ziemniaki, kurczak z boczkiem, ziemniaki na obiad, pieczony boczek, pieczarki do obiadu, kurczak pieczony, gotowany kurczak

Inne przepisy z W kuchni u Moniki

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.