Czosnkowa sałatka ziemniaczana z pieczarkami

Czosnkowa sałatka ziemniaczana z pieczarkami

Czosnkowa sałatka ziemniaczana z pieczarkami

Składniki: 4 większe ziemniaki ( 615g po obraniu), 250g pieczarek, 5 jajek, 1 czerwona cebula, 200g sera feta, puszka groszku (185g po odsączeniu), puszka kukurydzy ( 285g po odsączeniu), 4 ząbki czosnku,  sól, pieprz,  majonez. Przygotowanie: 1. Obrane ziemniaki umyć, pokroić na mniejsze części, zalać wodą, osolić i ugotować. Po ugotowaniu odcedzić i pozostawić do ostygnięcia. Po ostygnięciu pokroić w kostkę. 2. Pieczarki umyć i pokroić w plastry. Obgotować w osolonej wodzie. Obgotowywać 20minut od... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu W kuchni u Moniki

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.