TORT PORZECZKOWY Z MASĄ CUKROWĄ
TORT PORZECZKOWY Z MASĄ CUKROWĄ
Kto nie ryzykuje, ten nie ma. Nie poznaje tajemnic, nie zażywa świata. Nie uczy się nowych rzeczy. Idąc na studia obiecałam sobie, że nauczę się pracować z masą cukrową i dekorować torty. Że wykorzystam ten czas maksymalnie, aby w późniejszym życiu nie zarzucić samej sobie, iż był to zmarnowany czas. Dekorowanie masą cukrową wydaje się czymś naprawdę skomplikowanym. Bzdura, choć wymaga zdecydowanie więcej czasu i skupienia, delikatności, uwagi i skrupulatności. To dopiero mój pierwszy, ale wiem, że nie ostatni tor... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu W kuchni Karmel-itki
Autor
Karmelitka
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
tort, torty, ryby, krem, wegetariańska, sok, wegańskie, ryba, biszkopt, ciasto, placki, desery, deser, jajko, ryba w ciescie, malinowe, słoik, do pracy, lukier , ciasto z masa, ciasta z masa, ciasto z bezami, ciasto z białek , jak zrobić wodę z cytryna, ciasto z kremem, ciasta z kremami, ciasto ucierane , ciasto bez pieczenia, ciasta bez pieczenia, bez pieczenia
Inne przepisy z W kuchni Karmel-itki
Dodaj komentarz