PESTO Z RUKOLI (VEGAN)

PESTO Z RUKOLI (VEGAN)

PESTO Z RUKOLI (VEGAN)

Zielona przyjaciółka, piękna, świeża i pachnąca. Specyficzny smak, uwodzicielski i zdecydowany. Rukola w całej swej okazałości. Pesto z makaronem. Najlepsze PESTO Z RUKOLI /własny;/ 1/2 opakowania rukoli (ok. 100-125g) 2-3 ząbki czosnku 3 łyżki nasion łuskanego słonecznika niesolonego sól, pieprz do smaku ok. 1/3 - 1/2 szklanki oliwy z oliwek Pestki słonecznika prażę na suchej patelni, aby delikatnie się zrumieniły. Odstawiam. Rukolę płuczę, suszę i wraz z obranym czosnkiem,słonecznikiem, solą, pieprzem umieszczam... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu W kuchni Karmel-itki

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.