PESTO Z LIŚCI RZODKIEWEK I ORZECHÓW WŁOSKICH.
PESTO Z LIŚCI RZODKIEWEK I ORZECHÓW WŁOSKICH.
Viva la pasta! Słyszę śmiech włoskiej mamy, która grzecznie w kuchni robi makaron. Najlepszy, bo prosto z serca. Pełen miłości i dobra, które powoduje niezapomniany smak. A do niego? Obok leżących na stole i suszących się nitek spaghetti stoi szczelnie zakręcony słoiczek. Pesto.Inspiracja pochodzi z bloga Elf w kuchni.Podaję już z modyfikacjami.
PESTO Z LIŚCI RZODKIEWEK
/zainspirowany, zmodyfikowany;/
3 garście liści rzodkiewek
3 garście orzechów włoskich
oliwa z oliwek
sól, pieprz
sok z 1 cytryny... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu W kuchni Karmel-itki
Autor
Karmelitka
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
orzechy włoskie, orzechy, włoska, ryby, pesto, ryba, wegańskie, pasta, deser, desery, torty, tort, ciasto, pasty, cytryna, makaron, spaghetti, makarony, susz, przystawki, ciasto z orzechami, makaron z pesto, makaron spaghetti
Inne przepisy z W kuchni Karmel-itki
Dodaj komentarz
Antenka,
26 czerwca 2014 11:14:12pesto w takim wydaniu jeszcze nie jadłam:) super sprawa:D
Asia,
26 czerwca 2014 12:05:17Z liści rzodkiewek? Nie wpadłabym na to, zaskoczyłaś mnie :D
Aleksandra Julia,
26 czerwca 2014 15:21:11Ale świetny pomysł - niedługo wypróbujemy! (:
Magda,
28 czerwca 2014 14:02:11Wygląda pysznie i ten cudowny kolor!
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję