Kremowe Risotto ze szparagami i zielonym groszkiem

Kremowe Risotto ze szparagami i zielonym groszkiem

Kremowe Risotto ze szparagami i zielonym groszkiem

Risotto ze szparagami i zielonym groszkiem   Składniki: 1 pęczek zielonych szparagów 1 średnia cebula 1/2 szklanki mrożonego zielonego groszku 3/4 szklanki ryżu arborio 1/2 szklanki białego wina 1 ,5 litra wywaru warzywnego oliwa do smażenia, sól pieprz do smaku Sposób przygotowania przepisu:   Cebulkę kroimy w drobną kostkę i szklimy na łyżce oliwie. Dodajemy ryż mieszamy i po minucie dodajemy białe wino. Mieszamy czekamy aż wino zostanie wchłonięte przez ryż i dodajemy chochelkę bulionu. Dolewanie bu... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu W kuchennej krainie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.