Przepis na : deser
15 g (2 płaskie łyżki) otrębów pszennych 20 g (1 czubata łyżka) mąki pełnoziarnistej pszennej 20 g (około 2 łyżki/ 2/3 miarki) odżywki białkowej waniliowej 65 g (1 szt.) jajko M 30 g (1 szt.) białko 5 g (1 łyżeczka) oliwy 1/2 łyżeczki sody oczyszczonej 1/2 łyżeczki cynamonu Do podania: 75 g jogurtu naturalnego, 60 g mrożonych malin (pół szklanki) Wszystkie składniki zmiksować razem. Leciutko natłuścić gofrownicę, żeby nie przywierały, nalać ciasto i gotowe! SMACZNEGO ! Wartość energetyczna*: 325&nbs... czytaj dalej...
Nastała już jesień, więc nasz organizm musi walczyć z bakteriami i wirusami wywołującymi przeziębienia lub grypę.
Czytaj dalej...