Przepis na : deser
1 łyżeczka naturalnego kakao 16% (ok. 5 g) 1 szklanka mleka 2% (ok. 230 g) 1/2 łyżeczki miodu (3 g) Wsypujemy kakao do kubka, dodajemy miód i 2-3 łyżki mleka. Mieszamy aż powstaje nam "polewa". Dolewamy resztę mleka i gotowe! Ja lubię zimne, ale równie dobrze można je wrzucić na minutkę do mikrofali albo podgrzać mleko w rondelku i też PRZEpychota :D SMACZNEGO! Takie kakao to żaden grzeszek, jest 1000000 razy zdrowsze i smaczniejsze od tych rozpuszczalnych z mnóstwem cukru i nawet nie chcę wiedzieć czego jes... czytaj dalej...
Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.
Czytaj dalej...Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...Najpyszniejsze przekąski na sylwestra, wybrane pod względem liczby przekierowań na przepis docelowy.
Czytaj dalej...