Zupa z białych warzyw

Zupa z białych warzyw

Zupa z białych warzyw

Bardzo aromatyczna zupa z białych warzyw. Seler i pietruszka są warzywami o bardzo wyrazistym smaku. Łagodzi je delikatny kalafior. 1,5 l wody 2 skrzydełka drobiowe 1 kostka rosołowa warzywna 1 łyżeczka przyprawy do zup 1 por (biała część) 7 pieczarek 2 korzenie pietruszki ¼ korzenia selera 1 główka kalafiora 1 cebula Sól Pieprz 2 łyżki śmietany 18% 1 łyżka mąki pszennej Do garnka wlewamy wodę oraz wkładamy skrzydełka. Gdy woda się zagotuje dodajemy kostkę rosołowa oraz przyprawę do zup. Pietruszkę oraz sel... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu VioletoweKucharzenie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję