Karkówka w sosie keczupowo-chrzanowym
Karkówka w sosie keczupowo-chrzanowym
Karkówka o wyrazistym i konkretnym smaku. Mięso jest delikatne, wręcz rozpływa się w ustach. Smak zdecydowanie trafił w nasze kubki smakowe. 1 kg karkówki Przyprawa do karkówki 2 cebule 300 g pieczarek Zalewa: 1 szklanka keczupu 1,5 łyżki chrzanu 1,5 szklanki wody 0,5 łyżeczki pieprzu 0,5 łyżeczki kolendry 0,5 łyżeczki ziół prowansalskich 0,5 łyżeczki słodkiej papryki Karkówkę myjemy i kroimy w plastry o grubości 2 cm. Przyprawiamy przyprawą do karkówki. Cebulę kroimy w kółka, pieczarki na 4 cz... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu VioletoweKucharzenie
Autor
VioletoweKucharzenie
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
sosy, karkówka, cebula, pieczarki, mięso, karkówka w cebuli, papryka, pieczenie, mięsa pieczone, wieprzowina, pieczarki w sosie, pieczona karkówka, karkówka pieczona
Inne przepisy z VioletoweKucharzenie
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję