Grillowane papryki z kuskusem i serami

Grillowane papryki z kuskusem i serami

Grillowane papryki z kuskusem i serami

Grill to czas również na dania bezmięsne. Taka forma papryk może być dodatkiem do dań głównych lub samodzielną potrawą. 2 papryki 0,5 szklanki kaszy kuskus 0,5 szklanki wrzątku 1 czerwona cebula 50 g sera feta 50 g żółtego sera 50 g sera camembert 1 pomidor Sól Pieprz Papryki dokładnie myjemy i wykrawamy gniazdo. Kroimy na pół aby powstały dwie łódki. Kaszę kuskus zalewamy  wrzątkiem. Odstawiamy na 5 minut. Sery, pomidora oraz czerwoną cebulę kroimy w kosteczkę. Mieszamy z kaszą. Doprawiamy solą i pieprzem... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu VioletoweKucharzenie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.