Ostatnio przepadłam w brownie. Przygotowywałam już te z czerwonej fasoli. Teraz wybór padł na kaszę jaglaną! Ciasto wyszło obłędne! Mokre, słodkie i nikt nie wyczuł kaszy! 0,5 szklaki kaszy jaglanej 250 ml wody 2 łyżki mąki ryżowej (czubate) 4 łyżki oleju rzepakowego 0,5 szklanki mleka 1,5% 100 g gorzkiej czekolady z kawałkami pomarańczy 4 jajka 2,5 łyżki kakao 1,5 łyżeczki proszku do pieczeni 3 łyżki miodu 3 łyżki erytrytolu Kaszę jaglaną przelewamy na sitku wrzątkiem (tak aby pozbyć się goryczki). Gotujemy... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Zbiór fit przepisów na każdą okazję : obiad, śniadanie, deser, czy kolację. Jeśli dbasz o linię, to zestawienie tych przepisów jest idealne dla Ciebie :-)
Czytaj dalej...