Krem -zupa z cukinii i parmezanem

Krem  -zupa z cukinii i parmezanem

Krem -zupa z cukinii i parmezanem

ViolaPassion Następna wspaniała lekka zupa krem. I bardzo łatwa do zrobienia SKŁADNIKI: 700g cukinii 1 cebula biała 1/2 cebuli czerwonej 600ml bulionu  Sól,pieprz 2 łyżki masła Sposób: Cebule kroimy w kostkę,i Smażymy aż do zeszklenia na maśle. Pokrojona cukinie w krążki dodajemy do cebuli,mieszamy i szklimy około 10 minut. Następnie zalewamy bulionem i gotujemy na małym ogniu około 20 minut. Odstawiamy do wystygnięcia,blendujemy i gotujemy kolejne 10 minut. Śmietanę  i tarty parmezan dodajemy bezp... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Viola cooks with passion

Warto przeczytać

Jak uratować przesoloną zupę?

Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?

Czytaj dalej...

Dieta kapuściana

Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję