Danie, które w szybki sposób pozwoli wykorzystać ugotowany makaron, który zalega lodówkę. Pieczona papryka nadziewana makaronem, szpinakiem i pieczarkami Via Gusto Danie, które w szybki sposób pozwoli wykorzystać ugotowany makaron, który zalega lodówkę. Drukuj Proporcje na: 1 porcję Czas przygotowania: 10 minut Czas pieczenia/gotowania: 1 godzina Ocena: 5.0 /5 ( 1 głos/y ) składniki 1 papryka 100 g ugotowanego makaronu 2 garście świeżego szpinaku 2 – 3 pieczarki 1/4 cebuli (użyłam czerwonej) 1 ząbek ...
Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...