Kieliszki w górę! Podkreśl smak potrawy serwując ją z odpowiednim alkoholem
Wpis bez zdjęcia lub nie udało się go pobrać.
Kieliszki w górę! Podkreśl smak potrawy serwując ją z odpowiednim alkoholem
Artykuł sponsorowany Chcesz zaostrzyć apetyt Gości, a może zaserwować trunek, który ułatwi trawienie po zakończonym posiłku? Okazuje się, że odpowiednio dopasowany alkohol może wpłynąć na smak konkretnej potrawy i mocniej go podkreślić. Jeśli zależy Ci, aby wystawny obiad zapadł w pamięć zaproszonych Gości – sprawdź, jakie połączenia warto ze sobą zestawić, a czego unikać. Podpowiemy także, w czym podawać konkretne trunki, by wydobyć z nich to, co najlepsze. Kieliszki do koniaku, wina, likieru – ...
Czytaj dalej na blogu Via GustoAutor
Monika Jerzak
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
likier, obiad, deser, desery, ser, ciasto, szparagi, indyk, wieprzowina, kurczak, kolacja, do pracy, przystawki, ziemniaki, przekąski, mięso, przekąska, ziemniak, wołowina
Inne przepisy z Via Gusto
Dodaj komentarz