Pasta z Pietruszki z Tuńczykiem do Pieczywa

Pasta z Pietruszki z Tuńczykiem do Pieczywa

Pasta z Pietruszki z Tuńczykiem do Pieczywa

Witam serdecznie Propozycja na pyszną i zdrową pastę z pietruszki, selera i tuńczyka do pieczywa. Jest smaczna a dodatkowo bardzo zdrowa, możemy ją podawać z pieczywem lub krakersami. Osobiście lubię położyć ją na kanapki z białym serem. Będziemy potrzebować: 250 g natki pietruszki 80 g listków selera lub selera naciowego 50 g białego chleba bez skórki 1 puszka tuńczyka 1 puszka 100 g sardynek lub anchois 80 g cebuli czerwonej 1 ząbek czosnku 100 ml oliwy lub oleju do smaku: ocet winny (użyłam 3 łyżeczki) ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Uwaga Babcia Gotuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.