Pieczone jabłka nadziewane sosem miodowo-cynamonowym z rodzynkami i migdałami

Pieczone jabłka nadziewane sosem miodowo-cynamonowym z rodzynkami i migdałami

Pieczone jabłka nadziewane sosem miodowo-cynamonowym z rodzynkami i migdałami

W przeciwieństwie do Ewy, mnie akurat nie musi kusić wąż abym smakowała jabłka z naszego wiejskiego dzikiego drzewka. I choć bardzo lubię o poranku zerwać sobie takie surowe, skąpane w rosie, zimne jabłuszko to dziś na deser, dla odmiany, owoce pieczone, nadziewane sosem miodowo-cynamonowym z migdałami i rodzynkami. Świetna sprawa na szybką i słodką przekąskę :) Przepis: 6 jabłek 1/4 szklanki miodu 1 łyżka masła garść cynamonu garść rodzynek garść migdałów Jabłka myjemy i wykrajamy środek. Aby owoce zachowały sta... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu upichcona

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.