“Gotowi, by gotować” -recenzja
Wpis bez zdjęcia lub nie udało się go pobrać.
“Gotowi, by gotować” -recenzja
Najłatwiej jest nauczyć się gotować z książek. Zwłaszcza jeśli młodzież jest sama w domu, albo przeżywa okres buntu i nie chce gotować tego, co mama w domu. W gotowaniu ważna jest też wiedza o składnikach, żeby wiedzieć jak kupić dobre produkty. Agnieszka Kręglicka uczy nie tylko przepisów krok po kroku, ale też czym są food miles i produkty ekologiczne i dlaczego są lepsze w kuchni, niż ich bardziej zuniformizowane przemysłowe odmiany. Nastolatki będą mogły też poznać podstawy dzikiej kuchni i przeżyć przy...
Czytaj dalej na blogu Ugotowane pozamiataneAutor
Kamila Tokarska
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
placki, ciekawe przepisy, jabłka, sernik, jajka faszerowane , pieczone ziemniaki, kruche ciasta, kasza gryczana, ciasto kruche, mięso, przepisy na kruche ciasto, prosta zupa, deser, desery, ziemniaki, babeczki, sałatki, zupa, ciasto, sałatka, kruche ciasto, kasza, marchewka, salatka z jajkiem, mięsa pieczone, placek z serem, placki z jabłkami, placki z gotowanych ziemniaków, ciasta z jabłkami, sernik pieczony
Inne przepisy z Ugotowane pozamiatane
Dodaj komentarz