Jadłonomia po polsku – recenzja książki Marty Dymek
Wpis bez zdjęcia lub nie udało się go pobrać.
Jadłonomia po polsku – recenzja książki Marty Dymek
Jadłonomii nie trzeba nikomu przedstawiać. Jej przepisy są tak popularne, że co roku przed świętami powodują znikanie boczniaków ze wszystkich sklepów. W końcu boczniak to prawie śledź. Po premierze jej najnowszej książki “Jadłonomia po polsku”, która ukazała się w maju nakładem wydawnictwa Marginesy, poznikają też wszystkie warzywa w puszce. Marta Dymek pokazuje bowiem tysiąc przepisów na kreatywne wykorzystanie ciecierzycy i fasoli. Jaka jest “Jadłonomia po polsku” Marty Dymek? To kuchnia polska bez schaboweg...
Czytaj dalej na blogu Ugotowane pozamiataneAutor
Kamila Tokarska
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
mielone, pierogi, śledź, śniadania, naleśniki, ogórki, ryż, grzyby, pierogi przepis, pasty, pasta, sałatka, chleb, desery, zupa, kalafior, cukinia, deser, gofry, naleśnik, kotlety, kotlet, sałatki, babki, dynia, mak, bigos, schabowe, jabłka, granola
Inne przepisy z Ugotowane pozamiatane
Dodaj komentarz