Dip z mango i sosu sojowego Ponzu z frytkami z batata – przepis z warsztatów Kikkoman

Dip z mango i sosu sojowego Ponzu z frytkami z batata – przepis z warsztatów Kikkoman

Dip z mango i sosu sojowego Ponzu z frytkami z batata – przepis z warsztatów Kikkoman

Przyprawą, którą zawsze mam w domu i używam prawie do wszystkiego jest sos sojowy. Nigdy nie zastanawiałam się bliżej nad tym składnikiem, dopóki nie wzięłam udziału w warsztatach marki Kikkoman. Pod okiem Tomasza Jakubiaka można było spróbować zupełnie nowego cytrusowego sosu sojowy Ponzu i wziąć udział w zawodach. Każda ekipa dostała dokładnie ten sam zestaw składników i musiała wyczarować z niego jakieś pyszne danie. Bardzo lubię takie zawody dziennikarzy i blogerów, bo po pierwsze każdy w nich wygrywa, a po dr... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Ugotowane pozamiatane

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.