Przepis na : obiad
Miękkie, lekko czosnkowe i maślane ziemniaki gotowane na parze. Do przygotowania poniższych ziemniaków użyłam szybkowaru. Dzięki gotowaniu na parze ziemniaki są naprawdę delikatne w smaku. Jeżeli macie ochotę na inne dania z szybkowaru to zajrzyjcie tutaj . Składniki: 2 szklanki wody młode ziemniaki (najlepiej małe lub średnie) masło świeży czosnek sól Ziemniaki umyć, osuszyć, naciąć na krzyż i ułożyć na sicie. Ziemniaki należy naciąć delikatnie, aby nie popękały. Miękkie masło połączyć z odrobi... czytaj dalej...
Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Dwudziestopięciolatka, która uwielbia zapach drożdżowego ciasta i ... kawy! Próbuje zdrowo się odżywiać i prowadzić aktywny tryb życia :)