Przepis na : obiad
Pyszne, miękkie pulpeciki wieprzowe w aromatycznym pomidorowym sosie. Do tego dania polecam użyć mięso z szynki, ponieważ jest chude i dzięki temu pulpeciki będą delikatne, rozpływające się w ustach. Składniki: 1/2 kg mięsa wieprzowego (z szynki) 2 małe cebule 1 ząbek czosnku odrobina prażonej cebulki (jeżeli nie macie to można to pominąć) 1 czerstwa bułka pszenna 1 jajko sól, pieprz mąka do obtaczania olej sos: 50 ml mleka 50 ml śmietany 30% 1 mały koncentrat pomidorowy 1,5-2 szklanki wody 1. Czerstw... czytaj dalej...
Dwudziestopięciolatka, która uwielbia zapach drożdżowego ciasta i ... kawy! Próbuje zdrowo się odżywiać i prowadzić aktywny tryb życia :)