Pieczarki zapiekane z warzywami

Pieczarki zapiekane z warzywami

Pieczarki zapiekane z warzywami

Przepis na : obiad

Pieczarki zapiekane z warzywami to pomysł na przekąskę na słono lub dodatek do obiadu. Do tego dania polecam wykorzystać bardzo duże pieczarki, ponieważ będą dobre do faszerowania. Taka przekąska jest lekka, szybka i bardzo prosta do przygotowania. Składniki na porcję dla 2 osób: 250 g dużych pieczarek 1/2 średniej wielkości pomidora 1 mała czerwona papryka  sól, pieprz 1 łyżka oliwy z oliwek kilka gałązek szczypiorku i pietruszki ewentualnie kilka plasterków żółtego sera Pieczarki umyć, oczyścić (obrać ze ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Ugotować

Warto przeczytać

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Autor

Mariola MoskalMariola Moskal

Dwudziestopięciolatka, która uwielbia zapach drożdżowego ciasta i ... kawy! Próbuje zdrowo się odżywiać i prowadzić aktywny tryb życia :)

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pieczarki, papryka, ser, przekąski, przekąska, obiad, sosy, pieczarki w sosie, pieczarki przekąska, dania dietetyczne, dietetyczne , dietetycznie, pieczarki do obiadu, szybkie przekąski, dietetyczny obiad, pomysł na obiad, obiad na szybko, szybki obiad, papryka faszerowana, obiad dla 2 osób, drugie danie, bez pieczenia

Inne przepisy z Ugotować

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.