Pasta z wędzonej makreli

Pasta z wędzonej makreli

Pasta z wędzonej makreli

Proste połączenie składników, a jakie smaczne - wędzona makrela i cebula – pycha. Poniższa pasta idealnie smakuje ze świeżym, chrupiącym pieczywem.  Składniki: 1 wędzona makrela  (wagowo co najmniej 300 g) 2 małe cebule sól, pieprz Makrelę obrać, pozbawić skóry i ości. Cebulę obrać i drobno posiekać. Wędzoną makrelę połączyć z cebulą. Całość przyprawić solą oraz pieprzem. Przed podaniem schłodzić.  czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Ugotować

Warto przeczytać

Skuteczne domowe syropy na przeziębienie

Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.

Czytaj dalej...

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Naturalne antybiotyki, które musisz poznać!

Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.

Czytaj dalej...

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.