Pasta z tuńczyka (z cebulką i jajkami)

Pasta z tuńczyka (z cebulką i jajkami)

Pasta z tuńczyka (z cebulką i jajkami)

Pasta z tuńczyka to idealny pomysł na urozmaicenie śniadania. Połączenie tuńczyka, cebulki i jajek to naprawdę pyszna kombinacja. Pastę przygotujecie w niecałe 15 minut, a na pewno przypadnie Wam do gustu.  Składniki: 1 opakowanie tuńczyka w sosie własnym 2 ugotowane na twardo jajka 1 mała cebulka sól, pieprz majonez Do miski dodać odcedzonego tuńczyka. Cebule obrać i bardzo drobno posiekać. Jajka obrać i drobno pokroić. Do tuńczyka dodać cebulę i jajka.     Za pomocą majonezu (ja dodałam 2 ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Ugotować

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Niskokaloryczna dieta hiszpańska

Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.

Czytaj dalej...

Skuteczne domowe syropy na przeziębienie

Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.

Czytaj dalej...

Gotowanie jajek na miękko, półtwardo, twardo i w koszulce

Gotowanie jajek nie jest wcale łatwe. Mając ochotę płynne żółtko, często się zdarza, że musimy się zadowolić jajkiem ugotowanym na twardo lub na odwrót.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.