Marynowana papryka

Marynowana papryka

Marynowana papryka

Czas Przygotowania : 15 min Gotowe w : 0,5 h Liczba porcji : 10 kawałków   Paprykę można jeść surową, duszną jak i pieczoną, ale dziś chcę zaproponować wam moją wersję papryki marynowanej. Jest ona niesamowicie pyszna i chrupiąca. Ilekroć serwuje ją gościom mam ogromną satysfakcję, że wszystkim smakuje. Ilość papryki jest podana w zaokrągleniu, ponieważ zawsze odcinam sporą część obok ogonka i dolnej części papryki tak, aby kawałki ułożyły się lepiej w słoiku. Żeby nie wyrzucać odciętych elementów, kro... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu uDolores.pl - tylko sprawdzone przepisy

Warto przeczytać

Wszystko o przetworach – czyli jak pasteryzować słoiki a potem je przechowywa

Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.

Czytaj dalej...

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.