Rolada mięsna z kurkami i fetą

Rolada mięsna z kurkami i fetą

Rolada mięsna z kurkami i fetą

Przepis na : obiad

Delikatna mięsna rolada z nadzieniem z kurek i fety. Sprawdza się jako mięso obiadowe, jak i samodzielna przystawka lub odatek do chleba. Dobra zarówno na ciepło, jak i na zimno. Kurki można zastąpić innymi grzybami leśnymi, w tym mrożonymi. 500 g mięsa mielonego wieprzowo-wołowego 1 opakowanie sera feta 300- 400 g kurek 2-3 cebule 2 kabanosy rozcięte wzdłuż na pół 1 sucha bułka namoczona w mleku i odciśnięta 4 łyżki bułki tartej 1 jajko 4 ząbki czosnku 1 łyżka przecieru pomidorowego 2 łyżki masła sól, pieprz... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Trzeci talerz

Autor

Trzeci Talerz

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

kurki, kurki, roladki, mielone, feta, tarta, mięso, bułki, mięso mielone, zupa pomidorowa, ser feta, grzyby, przystawki, chleb, kurki przepis na obiad, obiad, dania mięsne, dania obiadowe, bez pieczenia, pieczeń z mięsa mielonego, mięsa pieczone, dania bez mięsa

Inne przepisy z Trzeci talerz

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.