Za oknem typowa szara i mokra jesień. w celu umilenia sobie czasu oraz głodu należy przygotować zupę krem z dyni. Doskonale jej smak podkręci ryż oraz juhaski serowe paprykowe od Serolandii . Składniki: 250 g ćwiartki udka kurczaka 50 g ryżu białego 500 g dyni Hokkaido przyprawy: sól, pieprz, czosnek granulowany, papryka wędzona, zioła prowansalskie, cynamon 50 g juhasek serowych paprykowych 600 ml wody Sposób przygotowania: Dynię dokładnie oczyścić, obrać i umyć. Pokroić w mniejsze porcje. Wrzucić do garnka, do... czytaj dalej...
Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.
Czytaj dalej...Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...Najpyszniejsze przekąski na sylwestra, wybrane pod względem liczby przekierowań na przepis docelowy.
Czytaj dalej...