Przepis na : obiad
Propozycja dla wegan i nie tylko. Zielono-pomarańczowe placuszki z dyniowo-cukiniowe. Idealne na obiad i nie tylko. Składniki: 3 łyżki zmielonego siemię lnianego 3 łyżki mąki orkiszowej 200g puree z dyni 1 mała cukinia 1 łyżka płatków drożdżowych nieaktywnych szczypta proszku do pieczenia przyprawy: papryka słodka, pieprz czarny, czosnek granulowany, zioła prowansalskie olej do smażenia Sposób przygotowania: Cukinię umyć, obrać i zetrzeć na tartce o grubych oczkach. Dodać pozostałe składniki. Dokładnie wym... czytaj dalej...
Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.
Czytaj dalej...Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...Najpyszniejsze przekąski na sylwestra, wybrane pod względem liczby przekierowań na przepis docelowy.
Czytaj dalej...