Przepis na : deser
Przyznam się szczerze, że w mojej lodówce nie znalazłam jajek, a miałam ogromną ochotę na jakiekolwiek placuszki. W tej wersji są wegańskie, więc są bardzo, bardzo zdrowe! Składniki: 5 łyżek mąki owsianej* 1 łyżka siemię lnianego + 3 łyżki wrzącej wody 1/4 łyżeczki proszku do pieczenia 1 łyżka ksylitolu 1/3 szklanki mleka roślinnego 1/3 szklanki wody gazowanej * Mąka owsiana bardzo intensywnie chłonie tłuszcz, więc trzeba uważać, aby nie przypalić placuszków. Sposób przygotowania: Do miski wsypujemy ... czytaj dalej...
Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.
Czytaj dalej...Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...Na temat pochodzenia naleśników i tego skąd się wywodzą nie ma jednoznacznych informacji, prawdopodobnie już w starożytności były przyrządzane podobno w Chinach i Europie.
Czytaj dalej...Najpyszniejsze przekąski na sylwestra, wybrane pod względem liczby przekierowań na przepis docelowy.
Czytaj dalej...