Potrawka z sercami drobiowymi, ryżem i fasolką szparagową

Potrawka z sercami drobiowymi, ryżem i fasolką szparagową

Potrawka z sercami drobiowymi, ryżem i fasolką szparagową

Przepis na : obiad

Te danie jest idealne dla miłośników podrobów drobiowych! Osobiście serca bardzo lubię, a w takiej wersji są znakomite! Składniki: 100g serc drobiowych 50g ryżu białego suchego 200g fasolki szparagowej 1 łyżeczka koncentratu pomidorowego przyprawy: jarzynka bez soli, pieprz cytrynowy, czosnek granulowany, 2 liście laurowe, 3 ziela angielskie 1,5l wody Sposób przygotowania: Serca zalewamy zimną wodą. Do wrzącej wody dodajemy ryż. Gotujemy ok. 15 minut. Następnie dodajemy oczyszczoną i pokrojoną fasolkę, koncentrat ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Truskawkowa Fiesta

Warto przeczytać

Halloween najlepsze przepisy!

Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.

Czytaj dalej...

Szybkie przekąski na Sylwestra. Szybkie przekąski na imprezę.

Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.

Czytaj dalej...

12 pysznych przekąsek na sylwestra

Najpyszniejsze przekąski na sylwestra, wybrane pod względem liczby przekierowań na przepis docelowy.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.