Przepis na : deser
Po raz pierwszy miałam okazję przygotować jajecznicę w wersji na słodko. Z mnóstwem cynamonu i ulubionymi owocami. Smakowała wyśmienicie! Składniki: 3 jajka cynamon aromat cytrynowy lub pomarańczowy ulubione owoce olej kokosowy Sposób przygotowania: Na rozgrzaną patelnię z olejem kokosowym wbijamy jajka, lekko mieszamy i dodajemy dużą ilość cynamonu i aromat cytrynowy lub pomarańczowy. Wszystko dokładnie mieszamy. Podajemy z ulubionymi owocami. Smacznego! czytaj dalej...
Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.
Czytaj dalej...