Ciasto ryżowe z dżemem brzoskwiniowym

Ciasto ryżowe z dżemem brzoskwiniowym

Ciasto ryżowe z dżemem brzoskwiniowym

Przepis na : deser

Ultra szybkie, sycące i aksamitne w smaku ciasto z wykorzystaniem mąki ryżowej oraz dżemu brzoskwiniowego. Składniki: 2 jaja 2 łyżki erytrytolu 1 łyżka oleju kokosowego 4 łyżki mąki ryżowej szczypta proszku do pieczenia aromat 5 łyżek dżemu brzoskwiniowego Sposób przygotowania: Jaja utrzeć z erytrytolem na puszystą masę. Dodać pozostałe składniki, oprócz dżemu. Całość dokładnie wymieszać. Masę przelać do natłuszczonej formy. Piec 35-40 minut w 180 stopniach. Po upieczeniu i ostudzeniu ciasto przełożyć dżem... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Truskawkowa Fiesta

Warto przeczytać

Halloween najlepsze przepisy!

Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.

Czytaj dalej...

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Szybkie przekąski na Sylwestra. Szybkie przekąski na imprezę.

Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.

Czytaj dalej...

Dlaczego warto jeść jajka?

Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.