Przepis na : deser
Ultra szybkie, sycące i aksamitne w smaku ciasto z wykorzystaniem mąki ryżowej oraz dżemu brzoskwiniowego. Składniki: 2 jaja 2 łyżki erytrytolu 1 łyżka oleju kokosowego 4 łyżki mąki ryżowej szczypta proszku do pieczenia aromat 5 łyżek dżemu brzoskwiniowego Sposób przygotowania: Jaja utrzeć z erytrytolem na puszystą masę. Dodać pozostałe składniki, oprócz dżemu. Całość dokładnie wymieszać. Masę przelać do natłuszczonej formy. Piec 35-40 minut w 180 stopniach. Po upieczeniu i ostudzeniu ciasto przełożyć dżem... czytaj dalej...
Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.
Czytaj dalej...