Przepis na : deser
Fasola jest jednym z moich ulubionych warzyw. Bardzo często przyrządzam z niej słodkie wypieki. Postanowiłam do fasoli dodać mąkę kokosową, która świetnie nadaje aromat i słodki smak oraz orzechy - gwarantują chrupkość wypieku. Polecam! Składniki: puszka czerwonej fasoli 1 jajko 1 banan 2 łyżki karobu 2 łyżki mąki kokosowej lub zmielonych wiórków kokosowych 2 łyżki ksylitolu 1/2 proszku do pieczenia mała garść orzechów aromat Sposób przygotowania: Wszystkie składniki wrzucamy do blendera. Blenduj... czytaj dalej...
Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.
Czytaj dalej...Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...Najpyszniejsze przekąski na sylwestra, wybrane pod względem liczby przekierowań na przepis docelowy.
Czytaj dalej...