Pieczarki faszerowane po bolońsku

Pieczarki faszerowane po bolońsku

Pieczarki faszerowane po bolońsku

Przepis na : obiad

Na dzisiejszy obiad proponuję pyszne faszerowane pieczarki.  Są szybkie i łatwe do przygotowania. Koniecznie musicie je przygotować, ponieważ są przepyszne. SKŁADNIKI: 8 dużych pieczarek, 400g mięsa mielonego wieprzowego, 1 cebula, 2 łyżeczki koncentratu pomidorowego, 1 łyżeczka suszonej bazylii, 50g masła, 2 plasterki sera żółtego, olej, sól, pieprz. PRZYGOTOWANIE: 1. Z pieczarek odkrawam trzonki. Trzonki oczyszczam i kroję w małą kostkę. Cebulę obieram i kroję w kostkę. Na patelnię z odrobiną oleju przekład... czytaj dalej...

Polecają przepis

Czytaj dalej na blogu Tradycyjna kuchnia Kasi

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.