Karkówka pieczona w warzywach pachnących ziołami prowansalskimi

Karkówka pieczona w warzywach pachnących ziołami prowansalskimi

Karkówka pieczona w warzywach pachnących ziołami prowansalskimi

Przepis na : obiad

Na dzisiejszy obiad proponuję smaczną karkówkę pieczoną z warzywami. To doskonała propozycja łatwy i szybki do przygotowania obiad dla całej rodziny. Polecam!!! SKŁADNIKI: 500g karkówki bez kości, 2 marchewki, 1 por, 500g ziemniaków , 2 cebule, 2 łyżeczki papryki słodkiej mielonej, 1/2 łyżki ziół prowansalskich, 100 ml oleju, sól , pieprz , oliwa. PRZYGOTOWANIE: 1. Karkówkę kroję na plastry i lekko rozbijam. Oprószam z dwóch stron papryką słodką, solą oraz pieprzem. Na oliwie obsmażam mięso z dwóch stron. 2. March... czytaj dalej...

Polecają przepis

Czytaj dalej na blogu Tradycyjna kuchnia Kasi

Autor

Kasia J.Kasia J.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

karkówka, obiad, por , marchewka, papryka, marynaty, ziemniaki, mielone, pieczona karkówka, karkówka pieczona, mięso, karkówka na obiad, dania mięsne, obiad na szybko, szybki obiad, karkówka w cebuli, pieczone ziemniaki, ziemniaki na obiad, bez pieczenia, mielone z warzywami, mięsa pieczone, mięso mielone, pieczeń z mięsa mielonego, mięso na obiad, dania bez mięsa

Inne przepisy z Tradycyjna kuchnia Kasi

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.