Deser z mango, mascarpone i prażonymi migdałami

Deser z mango, mascarpone i prażonymi migdałami

Deser z mango, mascarpone i prażonymi migdałami

Przepis na : deser

Dziś polecam deser, który ucieszy każde podniebienie. Jest szybki i łatwy do przygotowania. Każdemu będzie smakować. Polecam gorąco!!! SKŁADNIKI: 250ml śmietany 30%, 1 łyżka cukru pudru, 100g serka mascarpone, 1 mango, 50g płatków migdałowych, 15 sztuk biszkoptów okrągłych, 150 ml mocnej kawy parzonej, rurki waflowe do dekoracji. PRZYGOTOWANIE: 1. Mango obieram ze skóry, usuwam pestkę. Owoc kroję na mniejsze kawałki i miksuję blenderem na gładki mus. 2. Schłodzoną śmietanę ubijam na sztywno z cukrem pudrem.... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Tradycyjna kuchnia Kasi

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.