Babka kakaowa z dżemem przełożona kremem malinowym

15
  • Babka kakaowa z dżemem przełożona kremem malinowym
  • Babka kakaowa z dżemem przełożona kremem malinowym

    Wielkimi krokami zbliżają się Święta Wielkiej Nocy. Na świątecznym stole nie może zabraknąć świątecznej babki. Dziś prezentuję przepis na babkę kakaową przełożoną pysznym kremem malinowym i polaną białą czekoladą. Babka wybornie smakuje z nektarem z czarnej porzeczki Hortex. Warto przygotować ją na nadchodzące święta. SKŁADNIKI: Ciasto: 250g masła, 150g cukru, 4 jajka, 2 szklanki mąki pszennej, 2 łyżeczki sody oczyszczonej, ½ szklanki mleka, 1,5 łyżki kakao, 2 łyżki dżemu z czarnej porzeczki, Krem malinowy: 30... Czytaj dalej na blogu Tradycyjna kuchnia Kasi


    Tematycznie do tego przepisu

    Inne przepisy z Tradycyjna kuchnia Kasi

    Dodaj komentarz