Czas na śledzia. Bardzo pyszna przekąska uwielbiana przez wielu. Ja również zaliczam się do tego grona. Śledzik w tej odsłonie bardzo mi smakuje, więc podzielę się z Wami moim przepisem. Składniki: 2-3 płaty śledziowe 3 małe cebule 3/4 szklanki oliwy majeranek Śledzie namoczyć (ok. 4 godzin). Pokroić na 3 cm kawałki. Cebulkę pokroić w drobną kostkę i dodać do śledzi. Zalać oliwą. Doprawić majerankiem wedle uznania. Dobrze wymieszać i odstawić na kilka godzin. czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.
Czytaj dalej...