Udka w migdałowej panierce

Udka w migdałowej panierce

Udka w migdałowej panierce

Przepis na : obiad

Kto lubi pieczone udka z kurczaka łapkę w górę? Ja dzisiaj zapraszam Was na udka w migdałowej panierce. Są bardzo delikatne i soczyste, ale jeśli lubicie bardziej pikantne smaki do panierki możecie dodać ostrej papryki. Spróbujcie koniecznie :D. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Udka w migdałowej panierce Składniki 8 podudzi z kurczaka 180 g zmielonych migdałów 3 łyżeczki papryki słodkiej 1 łyżeczka soli 1 łyżeczka tymianku 1 łyżeczka oregano 0,5 łyżeczki cebuli w proszku 0,5 łyżeczki c... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu To co lubię - gotuję i polecam

Warto przeczytać

Skuteczne domowe syropy na przeziębienie

Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.

Czytaj dalej...

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Naturalne antybiotyki, które musisz poznać!

Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.

Czytaj dalej...

Dieta cebulowa

Dieta cebulowa, trwa zwykle od 2 do 3 tygodni, jest dietą odchudzającą przeznaczoną dla osób dorosłych. Podstawą diety są warzywa cebulowe. Cebula, por, szczypior oraz czosnek.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.