Przepis na : obiad
Zapraszam Was dzisiaj na pyszne pieczone pierogi z dodatkiem czerwonej soczewicy i pieczarek. Jeśli lubicie soczewicę, a macie ochotę spróbować czegoś innego zachęcam do spróbowania. Jest to jedna z tych potraw, które częściej zagoszczą na moim stole. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Pierogi z soczewicą i pieczarkami Składniki Składniki na farsz: ¾ szklanki czerwonej soczewicy 600 g pieczarek 1 duża cebula 1 ząbek czosnku 2 łyżki posiekanej natki pietruszki 3 łyżki oleju Składniki na ci... czytaj dalej...
Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Witaj! Mam na imię Joanna.