Pasta z awokado

Pasta z awokado

Pasta z awokado

Dzisiaj mam dla Was przepis na pyszną pastę z awokado. Awokado ma mnóstwo dobroczynnych właściwości m.in. obniża poziom cholesterolu, reguluje ciśnienie krwi. Nie wszyscy je lubią, ale w połączeniu z jajkiem i innymi dodatkami z pewnością Wam posmakuje. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Pasta z awokado Składniki 1 duże dojrzałe awokado sok z połówki cytryny 2 jajka ugotowane na twardo sól pieprz Instrukcje Awokado kroimy wzdłuż, wyjmujemy pestkę, a miąższ wydrążamy łyżką. Przekładamy do mis... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu To co lubię - gotuję i polecam

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Skuteczne domowe syropy na przeziębienie

Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.

Czytaj dalej...

Jak łatwo i szybko obrać jajka ze skorupki?

Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.

Czytaj dalej...

Gotowanie jajek na miękko, półtwardo, twardo i w koszulce

Gotowanie jajek nie jest wcale łatwe. Mając ochotę płynne żółtko, często się zdarza, że musimy się zadowolić jajkiem ugotowanym na twardo lub na odwrót.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.