Jeśli znacie i lubicie smak kultowego już paprykarza szczecińskiego, zachęcam Was do zrobienia wersji domowej. Ja robiłam go wczoraj i smakuje jak oryginalny, a nawet jest lepszy ;). Ci, którzy go nie znają niech koniecznie spróbują jest naprawdę dobry, idealny na śniadanie czy kolację z ulubionym pieczywem. Znacie? Lubicie? Jeśli tak to łapka w górę. :) (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Paprykarz Składniki 100 g ryżu 1 średnia cebula 2 średnie marchewki 1 mały seler 2 ząbki czosnku 5 ły... czytaj dalej...
Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Karp jest to tradycyjna świąteczna polska potrawa. W obecnych czasach odchodzi się od tradycyjnych polskich potraw, gdyż według religii w wigilię już nie obowiązuje post.
Czytaj dalej...Witaj! Mam na imię Joanna.