Proponuję dzisiaj jajka faszerowane tuńczykiem i kaparami, świetne danie również na Wielkanocny stół. Smacznego. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Jajka faszerowane tuńczykiem i kaparami Składniki 4 jajka 1 puszka tuńczyka w sosie własnym szczypiorek 1 łyżka musztardy 1 łyżka majonezu 1 łyżka kaparów sól pieprz Instrukcje Jajka gotujemy na twardy, studzimy. Kroimy na pół, delikatnie wyjmujemy żółtka. Żółtka ucieramy z osączonym tuńczykiem, musztardą i majonezem. Dodajemy kilka posiekanych ka... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Jajka są dosyć bardzo popularnym składnikiem wielu potraw. Wykorzystuje się je przy pieczeniu ciasta, robieniu sosów, placków ziemniaczanych, majonezu, jajecznicy itd
Czytaj dalej...Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.
Czytaj dalej...Witaj! Mam na imię Joanna.