Jajka faszerowane ćwikłą (buraczkami z chrzanem)

Jajka faszerowane ćwikłą (buraczkami z chrzanem)

Jajka faszerowane ćwikłą (buraczkami z chrzanem)

Przepis na jajka faszerowane buraczkami z dodatkiem chrzanu. Jeśli lubicie faszerowane jajka to te powinny Wam przypaść do gustu. Mają piękny kolor więc przy okazji mogą być również ozdobą stołu. To smaczny pomysł na Wielkanocne śniadanie i nie tylko. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Jajka faszerowane ćwikłą (buraczkami z chrzanem) Porcje 8 Składniki 4 jajka ugotowane na twardo 1 duży burak ugotowany lub upieczony w folii 1 łyżka startego chrzanu 1 łyżeczka soku z cytryny natka pietru... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu To co lubię - gotuję i polecam

Warto przeczytać

Buraczki tarte na zimę

Tarte buraczki na zimę do słoików to obowiązkowy twór z buraków w naszej piwnicy. Można je podawać jako dodatek do obiadu, od razu ze słoika.

Czytaj dalej...

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Jak łatwo i szybko obrać jajka ze skorupki?

Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.