Zapiekanka poniedziałkowa porosołowa

Zapiekanka poniedziałkowa porosołowa

Zapiekanka poniedziałkowa porosołowa

Typowo poniedziałkowa zapiekanka, gdy zostaje mięso z niedzielnego rosołu i można przygotować obiad po jego recyklingu. Zapiekanka ma wszystko czyli 3 w 1 – dodatek skrobiowy, warzywny i białko, jest więc pełnowartościowym daniem obiadowym. Po wystygnięciu zapiekanka bardzo ładnie się kroi i odgrzewa. Najlepiej smakuje z… keczupem, można jednak przygotować jakiś inny ulubiony sos, np. pomidorowy lub pieczarkowy. Składniki: • mięso kurczaka z rosołu • 1 ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu To co kocham

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Sałatka z kurczakiem - 15 najlepszych przepisów

Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.

Czytaj dalej...

Autor

GoszkaGoszka

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

zapiekanki, zapiekanka, ryż, mięso, sosy, kurczak, czerwona fasola, fasola czerwona, curry, fasola, rosół, zupa pomidorowa, dania obiadowe, makarony, makaron, obiad, sos pomidorowy, zapiekany kurczak, zapiekanka z mięsem , kurczak z ryżem, zapiekanka z kurczaka, zapiekanka z kurczakiem, sos do ryżu, sos pieczarkowy, sos do kurczaka, zapiekanka warzywna, zapiekanka makaronowa, kurczak curry, kurczak z makaronem, sos do makaronu

Inne przepisy z To co kocham

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję