Zapiekane łazanki z kapustą i pieczarkami

Zapiekane łazanki z kapustą i pieczarkami

Składniki: • 250 g makaronu łazanki • 400 g pieczarek • 2 cebule • 1 mała główka kapusty • 1 udko kurczaka • 150 g boczku wędzonego • sól, pieprz, przyprawa do bigosu • 50 g sera żółtego Wykonanie: • Ugotować łazanki al dente w osolonej wodzie. Odcedzić, przelać zimną wodą. • Ugotować udko kurczaka w wodzie z przyprawami. • Usmażyć boczek pokrojony w kostkę. • Cebulę pokroić, usmażyć na oleju, dodać pokrojone pieczarki, poddusić. • Kapustę pokroić i ugotować w osolonej...

Czytaj dalej na blogu To co kocham

Autor

GoszkaGoszka

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

kapustą, boczek, kurczak, pieczarki, udka z kurczaka, udka , bigos, mięso, makarony, makaron, kurczak z boczkiem, zapiekanki, zapiekanka, kurczak z pieczarkami, kurczak wędzony , makaron z pieczarkami, zapiekanka makaronowa, kurczak z serem, kurczak z makaronem, zapiekany kurczak, makaron z serem, zapiekanka z makaronem i kurczakiem, zapiekanka z kurczaka, zapiekanka z kurczakiem, zapiekanka z serem, zapiekanka z mięsem

Inne przepisy z To co kocham

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.