Mięsne paszteciki z kapustą i pieczarkami

Mięsne paszteciki z kapustą i pieczarkami

Mięsne paszteciki z kapustą i pieczarkami

Ciasto francuskie jest bardzo uniwersalne. Często gości w mojej kuchni, a przygotowuję je zarówno na słodko, jak i na słono. Dzisiaj wersja przekąskowa w formie mięsnych pasztecików z farszem kapuściano-pieczarkowym. Są dość duże, więc na mały głód w zupełności wystarczy jeden z kubkiem barszczyku czerwonego. Dwoma natomiast można się już solidnie najeść. Składniki na 8 pasztecików: • 200 g pieczarek • 2 plastry karkówki • 1/4 główki małej białej kapusty • 2 o... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu To co kocham

Autor

GoszkaGoszka

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ciasto, francuskie, pieczarki, sosy, kapustą, ciasto francuskie, paszteciki, ciasto francuskie, mięso, karkówka, przekąska, przekąski, pieczarki w cieście, pieczarki w sosie, paszteciki z kapustą, sos pieczarkowy, czerwona kapusta, jajka z farszem, mięsa pieczone, sos mięsny, pieczarki przekąska, pieczona karkówka, karkówka pieczona

Inne przepisy z To co kocham

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.