Grillowany filet z sarniny z sosem żurawinowym

Grillowany filet z sarniny z sosem żurawinowym

Grillowany filet z sarniny z sosem żurawinowym

Pierwszy raz w życiu jadłam i gotowałam sarninę! Mięso w smaku wyborne, dodatkowo smak dziczyzny podkreślony został sosem z żurawiny i chrzanu. Składniki na 2 porcje: • 2 filety z sarny po ok. 150-200 g • 1 marchewka • 1 por Marynata • 5 ziaren jałowca • 2 ząbki czosnku • gałązka świeżego tymianku lub 1 łyżeczka suszonego • szczypta cukru brązowego i gałki muszkatałowej • sól, grubo mielony pieprz do smaku • 5 łyżek oleju Sos • 3 łyżki żurawiny ze słoika • ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu To co kocham

Autor

GoszkaGoszka

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

sosy, por , marynaty, mięso, mielone, spaghetti, sałatka, sałatki, marchewka, słoik, grill, warzywa na patelnie, mięso mielone, sos mięsny, mielone z warzywami, sałatka z marchewką, sałatka z marchewki, salatki do grilla, sałatka na grilla

Inne przepisy z To co kocham

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.