Lubicie ryby? My bardzo, pod każdą postacią, marynowane, smażone, wędzone, na parze, pieczone.... Tym razem podzielę się z Wami przepisem, na pysznego pstrąga pieczonego w piekarniku, z masłem i koperkiem. Użyjcie prawdziwego masła, pstrąg i masło to duet idealny:) 2 pstrągi tęczowe świeże polecam z KLIK sok z cytryny pieprz cytrynowy sól masło KLIK koperek Pstrągi ( moje były wypatroszone, mąż tylko usunął oczka) oczyszczam z łusek, myję dokładnie i osuszam. Ryby układam na folii aluminiowe... czytaj dalej...
Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Jest to dieta opracowana przez dr Lorena Cordaina, według danych statystycznych jedna z najpopularniejszych na tą chwilę.
Czytaj dalej...Uwielbiam gotować dla swoich bliskich. Moja kuchnia łączy tradycję z nowoczesnością , Jest smacznie, kolorowo i pachnąco:)